Uitslagverslag, Competitieseizoen 2018-2019.

Het competitie seizoen loopt op zijn eind, en ook voor de heren voor de Treffers zit dit competitie seizoen er weer op.

Meteen bij de start van de competitie begonnen de heren van de Treffers goed, en na het spelen van de 1e 3 wedstrijd hadden er nog geen eentje verloren. ( 2 wedstrijden met 5-3 gewonnen van BC Hellas en BC Beuningen, en 1 gelijk spel 4-4 tegen BC de Sjeve Sjuttel ). Het beloofde dus een goed seizoen te worden.

Bij het spelen van de 4e wedstrijd liepen de heren tegen hun 1e verlies aan. ( 5-3 voor BC Veluwe ). Bij het spelen van de 5e wedstrijd was duidelijk dat de heren niet opgewassen waren voor het team van BC Appoldro ( 8-0 verlies ).

Na het spelen van de 1e speelronde stonden de heren mooi in de middenmoot, en hadden ze 17 punten

.De 2e speelronde ging van start, en ook nu begonnen de heren weer goed. Er werd gelijk gespeeld 4-4 tegen BC Beuningen en er werd thuis gewonnen van BC Veluwe met 5-3. Ook hun 3e wedstrijd in de 2e speelronde werd gewonnen met 2-6 van BC Hellas.

Helaas bleek ook in de thuiswedstrijd pijnlijk duidelijk dat BC Appoldro echt een maat te groot is. Er werd namelijk verloren met 1-7. Ook de uitwedstrijd tegen BC de sjeve Sjuttel werd verloren met 6-2.

DE SPELERS VAN DE TREFFERS ZIJN OP DE VOLGENDE PLAATS GEËINDIGD.

• Marco op plek: 11.• Berend op plek: 15.• Alex op plek: 18.• William op plek: 22.• Benny op plek: 27.• Bert op plek: 30.
Van de in totaal 42 spelers die gespeeld hebben binnen deze poule.

Ook de spelers individueel kunnen trots zijn op zich zelf en op de al gehele team prestatie.

Uiteindelijk zijn de heren van de treffers op een 5e plaats geeiningd binnen de poule met 35 punten.

Graag willen wij Marco, Berend, Benny en Bert bedanken voor hun invalbeurten.
Graag willen wij ook Alex en William bedanken voor hun aanwezigheid.

Als laatst willen wij uiteraard Yvonne bedanken voor de lekkere hapjes tijdens de wedstrijd, haar coaching, en haar aanmoediging. Namens ons ook bedankt aan de spelers die ons zijn komen aanmoedigen tijdens de wedstrijd.